Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Traktoros kocsis játék

Traktorvezetőként hajts át minden akadályon, és élvezd az erőgép nyújtotta biztonságot! Vedd sorra a pályákat, és némi egyensúlyérzékkel és ügyességgel tarolj le minden utadba kerülő járművet! Izgalomban sem lesz hiány, hiszen akár 360 fokos fordulatot is vehetsz járgányoddal, ha elég nagy sebességgel hajtasz a dimbes-dombos tájakon.

Indulj útnak ezzel a nem mindennapi járművel, de azért figyelj az állapotára is, hiszen sérülései miatt hamarabb véget érhet a játék, mint gondolnád!

Játék címkék: , , , ,

1 hozzászólás – Traktoros kocsis játék

  1. csikosmiklos mondja:

    uni
    54676457point

Szólj hozzá ehhez: Traktoros kocsis játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!