Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Traktorral terepen játék

Ismét egy újabb terepes, traktoros játék azoknak, akik a műfajt szeretik. Egy korábbi traktoros terep játék folytatásáról van szó. Nagyon szép a grafika és igazán élvezetes, változatos a játék. A játékszabályok továbbra is ugyanazok, vagyis pontokat kell gyűjtened, miközben a pálya végéig eljutsz, mindezt úgy, hogy a traktorod egy karcolás nélkül megússz a dolgot. Ha figurát mutatsz be (ugratás, egykerekezés), akkor pontot kaphatsz érte, illetve érdemes gyorsan menni és felszedni a pontokat.

Az irányítás a nyilakkal történik.

Játék címkék: , , , ,

Szólj hozzá ehhez: Traktorral terepen játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!