Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Kutyás pontgyűjtő játék

Egy macskát és egy kutyát irányítasz egyszerre, akik a réten sétálgatnak. A cél az, hogy minél több pontot gyűjts velük: fel kell szedned a szembejövő ajándékokat.

Elöl egy fekete macska megy. Ő ügyesebb, akár a kerítésre is fel tud mászni. A pontokat, ajándékokat először vele kell felszedned. Ezután az ajándékból is lehullanak felvehető pontok, ezeket a hátsó kutyával kell felvenned.

A szembejövő akadályokat viszont érdemes kikerülnöd, különben az állatok megsérülhetnek.

Irányítás: vidd az egeret a macskára, ha vele szeretnél ugrani, és ugyanígy húzd az egeret a kutyusra, ha vele szeretnél egyet szökkenni.

Szólj hozzá ehhez: Kutyás pontgyűjtő játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!