Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Kocsis játék az űrben

Szereted az űrbéli tájakat, de nem mondanál le az autóverseny izgalmáról sem? Állj a starthoz azonnal, és próbáld ki, milyen érzés a megszokottól eltérő helyszínen hódolni az autóversenyzés kihívásának! Irányítsd a nyílbillentyűkkel járgányod, de ne felejtsd el követni a képernyőn érkező utasításokat sem, hiszen segítségükkel még könnyebben túljuthatsz egy-egy pályán! Vajon elég ügyes vagy túljutni az akadályokkal nehezített pályán? Csak nehogy ütközés legyen a vége, mert úgy kevés esélyed van felgyorsulni, és mindenkit leelőzni!

Játék címkék: , , , ,

3 hozzászólás – Kocsis játék az űrben

  1. ildikó mondja:

  2. enci mondja:

  3. enci mondja:

    nagyon jó

Szólj hozzá ehhez: Kocsis játék az űrben

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!