Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Ügyességi kocsis játék

Izgalmas ügyességi kocsis játékok várnak Rád, ha szívesen kalandoznál a felhők felett, és próbára tennéd, mennyire ügyesen bánsz a billentyűzettel. A nyilakkal irányítható autód különféle nehézségű pályákon kell célba juttatnod anélkül, hogy lezuhannál a mélybe. A feladat némi logikát is kíván, hiszen a célt csak úgy érheted el, ha az utadba kerülő dobozokat elmozgatod helyükről, hogy felszabadítsd utadat. Tegyél egy próbát, és az egyre nehezülő pályák újabb és újabb kihívásokkal várnak majd! Vajon sikerül célba érned?

Játék címkék: , , , ,

1 hozzászólás – Ügyességi kocsis játék

  1. szidi mondja:

    jo játék

Szólj hozzá ehhez: Ügyességi kocsis játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!