Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Távirányítós kocsis játék

Egyszerű autós játékkal szeretnél játszani, ahol ügyességedre, és gyors reagálásodra van szükséged? A távirányítós kocsis játék használatával arra ügyelj, hogy ne ütközz, és a pályán található golyótól távol tartsd a járgányokat! Ha nem szereted az eszement tempót, és valami nyugisabbra vágysz, ez a távirányítós kocsis játék a jó választás! Tegyél egy próbát, de vigyázz, a huncut autók fürgébben mozognak, mint azt gondolnád! Finom mozdulattal irányítsd őket, és túlléphetsz a következő pályára!

Szólj hozzá ehhez: Távirányítós kocsis játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!