Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Verdás kocsis játékok

Szeretnél egy izgalmas autós küldetés részese lenni? Légy a kellő helyen és időben rendőrautóddal vagy mentőddel a megadott helyen, és hajtsd végre a feladatokat, hogy egyre nehezebb pályákon bizonyíthasd logikádat és rátermettségedet! Ugrass át szakadékokon, vagy győzd le a gonosz ellenfeleket! A nyílbillentyűk és a megadott utasítások követésével a város megtisztul a bűnözéstől, és méltán lehetsz büszke az elért eredményre. Ha gyorsaságra vágysz, próbáld ki versenyzős kocsis játékainkat is!

1 hozzászólás – Verdás kocsis játékok

  1. WdMicky mondja:

    Jajj olyan,lassan tölt nektek is? :/

Szólj hozzá ehhez: Verdás kocsis játékok

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!