Jó játékok

A legjobb flash játékok

A jo-jatekok.hu honlapon vicces, laza és jó online flash játékokkal játszhatsz, ingyen!

Néhány szó a használatról: a bal oldalon látható kék menüből válaszd ki, hogy milyen típusú játékkal szeretnél játszani. Ezután láthatod, hogy milyen játékok vannak fent az oldalon az adott típusból.

Csak kattints rá annak a játéknak a képére vagy címére, amelyik a legjobban tetszik, és máris kezdődhet a kellemes szórakozás!

Ha valami miatt nem mennének a játékok, akkor a segítség menüpontban találhatsz erre megoldást.

Játék hírlevél

Értesülj az új játékokról

Ha szeretnél értesülni az oldalra felkerülő új játékokról, akkor add meg az e-mail címedet, és mi néha értesítünk erről.

Jó online flash játékokKarácsonyi játékokKarácsonyi szánkós játék

Karácsonyi szánkós játék

A Mikulás már végzett az ajándékosztással. A rénszarvasai viszont elszöktek, így kénytelen egyedül hazamenni a szánkóján.
A feladat: gyűjts minél több pontot, miközben megy a szánkóval! Egy perced van arra, hogy a lehető legtöbb pontot összegyűjtsd. Négy sávban tudsz a szánkóval menni. A zöld karácsonyfák begyűjtéséért pontot kapsz, ha kombóban gyűjtöd őket (tehát egymás után többet), akkor még több ponthoz juthatsz. A piros karácsonyfák esetén viszont nullázódik a kombód és újra indul a szánkó, így lendületet vesztesz.

1 hozzászólás – Karácsonyi szánkós játék

  1. horváth patty♥♥♥ mondja:

    hülye játék

Szólj hozzá ehhez: Karácsonyi szánkós játék

Mi a véleményed erről a játékról? Mennyi pontot értél el? Írd meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címed nem fog látszódni.

Szereted a jó játékokat?

Akkor lájkolj bennünket!

© 2010-2015 - jo-jatekok.hu

Játékok

Flash játékok

A jó-játékok.hu egy magyar nyelvű, online flash játékokat gyűjtő szórakoztató oldal, amely 2010-ben indult el. Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet ez a sok flash játék. Kellemes szórakozást és jó játékot kívánunk!